L’Estartit / Montgrí

diumenge 25 de febrer 2018

10:00 a 14:00 i dinar junts qui així ho vulgui

 

SDC10473

Aquest és el quart any que farem aquesta preciosa caminada que ens deixa “bocabadats” per la seva bellesa i ens connecta amb una essència verge en nosaltres, obrint l’horitzó.

Aquest any i amb la florida del Romaní “Rosa del Mar” podrem contemplar i relacionar-nos amb aquesta meravellosa mestra de la claredat. Amb la seva inspiració, el Qi Gong d’hivern i el caminar conscient podrem entregar-nos al llenguatge de l’ànima dins la Natura. 

Aquesta caminada la guiaré junt amb la meva estimada amiga Gemma Polo amb qui estem organitzant el “Pelegrinatge del Cor entorn del Canigó” aquest Juliol 2018!

Vine a descobrir l’immens blau!!

Presentació de les caminades medicina

El ritual de la caminada-medicina facilita entrar en un estat similar a quan somnies, una especial obertura que et facilita la comunicació -a través de la natura- amb el teu món simbòlic i metafòric: veure, olorar, escoltar… Des de la finestra que obres al teu inconscient, sorgeix la part de tu que no atenies o aspectes i preguntes internes que necessitaven un espai i temps per a revelar-se.

L’Univers, i a la vegada la connexió amb el despertar de la teva saviesa interior, et respondran. A vegades no de la manera esperada o en el moment precís que tu voldries, però en això radica el risc d’escoltar amb més profunditat, d’endinsar-se a l’obscuritat del bosc o comprendre la infinitud de l’horitzó.

Les caminades-medicina ens han acompanyat en moltes cultures de diferents maneres: des dels peregrinatges cristians, a les recerques de visió dels indis nord-americans o a les meditacions caminant que realitzen els practicants de budisme i taoisme… són experiències de retrobament amb l’ànima, amb l’essència; són portals per donar-nos compte de que no hi ha separació, de que formem part de quelcom més integrat. La vida espiritual és doncs una tornada a la realitat i, per a mi, una tornada a la natura.

Durant les trobades us facilitaré algunes tècniques bàsiques de Qi Gong i meditació en moviment que ens ajudarà e la introspecció i obertura dels sentits. Les pràctiques de Qi gong estaran vinculades a les qualitats energètiques de cada estació, a cuidar els òrgans corporals relacionats així com a prendre consciència de la teva respiració, les teves emocions i als canvis cíclics interns.

 

  • Porta calçat còmode, aigua i el menjar que necessitis.
  • Date i lloc:
  • Diumenge 25 de febrer 2018
    Camping L’Estartit De 10h a 14h. Preu: 20 euros
  • Inscripcions i més informació:
    mirallevant@gmail.com o al  647115007 (Xènia)

Alguns testimonis per començar a intuir que t’aporta fer camí:  

“Hoy amaneció lloviendo. Otros hubieran cancelado el paseo, pero Xènia siguió adelante. Y es que una caminata medicina es algo más que un paseo. Una acude a encontrarse con la Naturaleza y el camino en la forma en que quieran mostrarse. Pero el cielo se abrió y en silencio disfrutamos del sol y mar infinito frente al cual afinamos cuerpo y sentidos antes de empezar a caminar.”

Lara Ubago

 

“Per a mi l’experiència d’aquesta excursió a part de gaudir d’un paisatge fantàstic i un temps estival , m’ha servit per tenir consciencia de fer camí. De com camines (per la vida), que et trobes, quina direcció agafes, sentir que camines sol, però estàs acompanyat. Tenir la consciencia del ara i aquí, que et transforma la percepció del temps. I a mes, vaig tenir un regal inesperat d’una au rapinyaire, que em va esperar a mig camí per a enlairar el vol just als meus peus, expandint la meva anima amb el seu vol. Tot plegat un dia ben aprofitat.”

Montse Seró

 

“Fou el meu aniversari, i el regal va ser sublim des del primer moment, compartint saviesa, propòsits, silencis i sobretot el contacte amb la natura. Una combinació de moviment i quietud que em donà ales per a començar un nou cicle, seré i ple de vitalitat.”

Marc Pey

 

“Em va agradar el format de comunicació, silenci, companyia, caliu, poesia, connexió i participació, de passejar amb consciencia, descobrint i descobrint-nos, aprenent cada dia una mica més de nosaltres i del nostre cos. Gràcies Xenia i Jose per promoure aquest espai de trobada en el que em vaig sentir tant viva!!”.

Carmen Lanero