Taller obert dins de la Formació de Qi Gong Ona de Jade
dia: dissabte 9 de decembre. 10 a 19 hs.
Eqshala, Sant Esteve de Guialbes, Girona

“La Bellesa és essencialment espiritual.

L’autèntica Bellesa habita en el propi Cor”

Cita del Nu Dan Gong (Alquímia femenina)

Nu Zi Gong significa “Treball per a nodrir l’interior” i es un sistema de Qi Gong tradicional per a la salut de la dona transmès  per la Dra. Liu Ya Fei..
.
Aquest Qi Gong té en compte l’anatomia, la fisiologia i la ressonància emocional del cicles i etapes que tota dona viu al llarg de la seva vida. Les dones estem molt vinculades a la Lluna i els nostres cicles també poden arribar a canviar pel nostre estat emocional.Durant la pràctica activem principalment el canal energètic Ren Mai (Vas Concepció) i el ressonador o punt Shan Zhong que està connectat al cor i la matriu; afavorim així la integració i neteja d’emocions.

En el  Nu Zi Gong s’aprenen diferents auto massatges pels pits, el ventre, els ronyons per a incrementar l’energia i la sang conservant l’essència (Jing Qi). Els moviments son ondulatoris i espontanis expressant la sensualitat i suavitat femenines.


Està indicat per a dones de totes les edats que vulguin cuidar-se i prevenir menstruacions irregulars o  doloroses, reforçar el sòl pèlvic, gaudir d’un embaràs conscient, obrir una visió nova del climateri i menopausa que els taoistes anomenen: “la segona primavera”.

 

Aportació: 90€, material: video i apunts inclosos

Més informació i reserves: 

Xènia Ros: 647 11 50 07 / mirallevant@gmail.com

 


Eqshala, Sant Esteve de Guialbes