Caminades medicina

“No pido otra cosa: el cielo sobre mí y el camino bajo mis pies.
Robert L. Stevenson”

dissabte 14 d’octubre 2017

El sentit d’intimitat que ens desperta la natura propicia prendre contacte amb l’interior d’un mateix i deixar espai al misteri. Les caminades medicina estan vinculades a l’art del caminar conscient i en silenci juntament amb l’escolta profunda dels elements de la natura. A l’inici de la tardor és especialment important saber retornar al Centre i alhora nodrir-se amb una respiració lliure i subtil, com ens diu la tradició taoista.

Caminar dins la caldera d’un volcà ens facilitarà el recolliment i la comunicació amb els arbres ens arrelarà a la Terra tot obrint-nos al Cel.

Vine a compartir amb nosaltres un dia de natura silvestre pels tranquils racons de la Garrotxa. Recorrerem fagedes, alzinars i volcans poc visitats on tindrem l’oportunitat de connectar amb la nostra essència mitjançant el Qi Gong, els boscos i l’energia tel·lúrica de la zona volcànica….

Un relaxat i refrescant cap de setmana de neteja i recàrrega.Dissabte 14 octubre: Volcà de Can Tià, Fontpobra, Castell de Colltort

(250 mts. desnivell, 6 km. sortida de 10 a 18 h. (Inclou: dos hores i mitja de caminada i Qi Gong)

Recorregut circular que iniciarem molt a prop de St. Iscle de Colltort.
Pujarem en primer lloc al poc conegut volcà de Can Tià, que sorprèn per la seva ben formada caldera. Seguirem cap a Fontpobre i després de trepitjar terres volcàniques arribarem a una immensa fageda. Tindrem l’oportunitat de contactar amb alguns dels més vells i savis arbres.

 

Volcà de Can Tià, Fontpobra, Castell de Colltort

Foto:VOLCÀ DE CAN TIÀPreu: 30 euros; inclou les pràctiques de Qi Gong i el guiatge 


Guies:

Xènia RosProfessora de Qi Gong, Terapeuta Gestalt i Remeiera. Col.laboro en les sortides a la natura en el postgrau de la UdG “Valors i significats espirituals de la natura”.

Jaume AlsinaGuia de viatges, Certificat en Tipi

Inscripcions i reserva 

alsinajaume@yahoo.es   o truca al 686171173
Col·labora Espai Natura, de l’espai Obert Empordà.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]