Connecta amb la bellesa i la força de les gorgues

Senderisme amb Qi Gong i Ho’oponopono

27, 28 de maig (possibilitat d’apuntar-te un o els dos dies)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I diu Masaru Emoto que “l’ aigua és l’ànima de l’univers”, és “consciència líquida” i que la seva estructura molecular registra les vibracions dels sons, els colors, les formes, les paraules, les emocions i els pensaments. I acaba dient que l’aigua grava les intencions de cada un i les retorna….

Així doncs en aquesta ocasió us oferim dos dies de senderisme per amagats i salvatges racons de la Garrotxa. Recorrerem rierols, salts i gorgues feréstecs i refrescants on tindrem l’oportunitat de connectar amb la nostra essència mitjançant el Qi Gong, l’aigua, els boscos, les escletxes….

Un cap de setmana de neteja i recàrrega que estem segurs trigareu a oblidar de tanta bellesa com arribarem a contemplar.

Dissabte 29

Camí Ral, Falgars, Torrent del Puig

(430 mts. desnivell,13 km. 6 hores)

Recorregut circular que iniciarem molt a prop d’Hostalets d’en Bas.
Ràpidament deixarem la plana i remuntarem la feréstega riera del Puig. Altra vegada gaudirem d’una alegre i sorprenent corrent d’aigua que, amb la seva música, colors, salts i gorgues ens embriagarà tots els sentits.

Dissabte vespre us oferirem una introducció a la tècnica Hawaiana Ho’oponopono

 

Diumenge 30

Sant Privat d’en Bas

(300mts. desnivell, 11 km. 5 hores)

 

Bell recorregut per la profunda riera de Santa Magdalena. Amb constant contacte amb l’aigua, no pararem de meravellar-nos de les gorgues, salts d’aigua enmig d’un bosc extremadament dens i variat.

(Segons el dia i la progressió, ens enfilarem a les Escletxes de L’euga, poc conegut indret solcat d’escletxes enmig d’una bella fageda).

Horaris:

ens trobarem dissabte a les 9.30 a l’hostal Vertisol de les Preses, està a peu de carretera, al costat del semàfor amb zona d’aparcament. Sortirem puntuals a les 10h. Els que vingueu només el diumenge, ja concretarem.

Notes:

 

  • Important un bon calçat, gorra i impermeable per si plou (seguir previsió meteorològica). Aquestes propostes es podran variar o implementar segons l’estat del temps i la marxa del grup. Està previst per a un grup d’entre 8 i 15 persones. Els desplaçaments és realitzaran amb els vehicles que puguin aportar els participants.
  • Els que no disposeu de vehicle, poseu-vos en contacte amb mi per a organitzar el vostre desplaçament.
  • L’alberg ens proveirà de llençols, mantes i tovallola.
  • Cal portar carmanyola o Taper i coberts pel pícnic.
  • Pel primer dia que vingueu, cal que porteu el pícnic de casa.
  • Qi Gong

Pressupost:

Total 105€ pels dos dies o 30 euros per un dia. (assegurança a part)

  • Allotjament: Alberg a Mas Comademon, Batet de la Serra. Habitacions de cinc (segons disponibilitat) , Pensió completa (sopar, dormir, esmorzar i dinar) 50€.
  • Organització: guiatge, Qi gong i Ho’ponopono: 55€ per persona (pels dos dies). Els que vingueu un dia: 30€ per dia.
  • Assegurança de senderisme: 20 € per dia. (els que ja tingueu assegurança, us ho podeu estalviar)

Guies

 

Xènia Ros. Professora de Qi Gong, Terapeuta Gestalt i Remeiera. Col.laboro en les sortides a la natura en el postgrau de la UdG “Valors i significats espirituals de la natura”.

Jaume Alsina Guia de viatges, Certificat en Tipi

Inscripcions i reserva de 30 euros, abans del 19 de maig a mirallevant@gmail.com o truca al 686171173

Testimonis i fotos de les caminades de Setmana Santa

Entre tots heu fet uns dies molt especials, plens de connexió, consciència i molta alegria. Elisa
Jo he arribat a casa amb una energia, una alegria, unes ganes de viure, un benestar amb mi mateixa i una apertura als altres, que em meravellen!! Gràcies a tots/es. Marta