dissabte 11 de juny de 10h a 14h a l’Espai Obert Empordà ( Figueres)

llum

Aquest taller va dirigit a tot aquell home que vulgui conèixer més de la seva sexualitat i de la conducció de la seva energia; aportant-li vitalitat, salut i apertura amorosa. El cercle masculí acull alló que per a tu és important compartir, sentir i contrastar.

continguts :
– Instint sexual primari.
– Auto-massatge.
– sol pelvià masculí
– Yi intenció, conduir el flux d’energia.
– Cercla de Llum Masculí

Facilitador: JORDI CANALETA VILAPLANA: Nascut a Santa Coloma de Farners el 1962.
Al 1988 inici de la formació en Tai Txi Txuan i Txi Kung amb Carmen López, segons els ensenyaments del Mestre Tew Bunnang. Entre l’any 1996-99 resideix a La Habana (Cuba) on continua amb les ensenyances de tai txi i txi kung amb Ernesto Prieto, Jesús Rodriguez i Dari Echemendia. Anys 2000 al 2002 curs de Formació de Professors de Tai Txi Txuan; Tai Chi Chuan Eskola, Donosti. Prof. Juan Gorostidi. Actualment segueix les ensenyances de Tai txi txuan amb Patrick Kelli i de Yi Chuan amb Fernando Lasa.
A l’any 1991 comença la formació en Shiatsu i Medecina Tradicional Xinesa, i segueix la formació com a terapeuta amb Craneo-sacral, Kinesiologia, teràpia regressiva etc.
Actualment exerceix com a terapeuta Vibracional i Kinesiòleg des de l’any 2002. I Fundador i Co-Director del Centre pel Desenvolupament de l’Ésser Humà YUAN SHEN, Girona.
Inicia l’aprenentatge de l’alquímia masculina amb Ernesto Prieto (Cuba) i Juan Li (Espanya) a traves del Txi kung Taoista. I L’alquímia amb parella amb Astiko Lopez a traves del Tantra.

preu:  45 euros

Per inscripcions: mirallevant@gmail.com o Xènia: 647115007