Dijous 18 a 19:15, Girona

Lloc: Yuan Shen

C/Oviedo, 5 (17005 – Girona)

Primera classe gratuíta, vine a provar!

TESTIMONIS

“Dues línies sobre la meva vivència del Qi Gong per a la dona: Sentint el cercle de dones i fent bullir l’olla central de l’energia femenina, em retrobo i cel·lebro els tresors de la dona que sóc, els tresors que em nutreixen i em permeten donar i rebre, estimar-me i estimar.”

 Mireia Ayats

 

 

“El Qi Gong para la mujer de los jueves en Ca la Lluna es el espacio de la semana que reservo para mí. Escuchar a mi cuerpo, guiada por los ejercicios siempre sutiles, me dan calma y energía nueva. Ya hace más de tres años que practico con Xènia, que asisto a sus talleres y caminatas y siempre logran nutrirme sus propuestas. ¡Muchas gracias!”

Andrea Secchi

 

 

Qi Gong més informació

 

QIGONG MÈDIC GINECOLÒCIC PER A LA DONA:

Escola Yuan Shen a Girona

El Qi Gong per a la dona te en compte l’anatomia, fisiologia i la naturalesa cíclica i emocional que ens son pròpies. Es un art d’auto-sanació lligat als cicles de la natura i desperta la feminitat genuïna de cada dona.

En cada etapa vital descobrim que hi ha una importància essencial de la nostre relació amb la sang i segons la medicina xinesa cal nodrir-la per mantindre la salut i una bellesa radiant.

El concepte de bellesa és quelcom interior que brota de l’harmonia entre cos, cor i ment.

Està indicat per a dones de totes les edats que vulguin cuidar-se i prevenir menstruacions irregulars o  doloroses, reforçar el sòl pèlvic, gaudir d’un embaràs conscient, obrir una visió nova del climateri i menopausa que els taoistes anomenen: “la segona Primavera”.

 

Les classes inclouen:

  • Neteja energètica
  • Relaxació profunda de la matriu i massatge del ventre
  • Respiració ovàrica
  • Treball del sol pelvià i la musculatura del perineu
  • Massatge i dinàmica corporal per a cuidar els pits
  • Aprenentatge del Qi Gong mèdic Nu Zi Gong
  • Compartir el vincle femení. Cercle de dones.

 

 

 

Imparteix: Xènia Ros. Terapeuta corporal, especialitzada en Shiatsu per a la dona i Qi Gong femení. Formada en “Periné, integración y movimiento”. Terapeuta Gestalt.

 

Horari: Dijous de 15.30 – 16.30 o de 18.00 – 19.00

Inici: dijous 1 d’octubre.

Vine a provar una classe gratuïtament!

Lloc: carrer Oviedo 5, Girona

Per a mes informació e inscripcions: Xènia Ros 647115007

Imparteix: Xènia Ros.Terapeuta corporal, especialitzada en Shiatsu per a la dona i Qi Gong femení desde fa 20 anys. Formada en “Periné, integración y movimiento”. Terapeuta Gestalt. Co-coordinadora de la formació: “El Viaje de la Mujer Cíclica”.

 

Horari: Dijous de 18:00 a 19:15

Inici: 1 d’octubre. Es pot començar a principi de cada mes.

Lloc: Yuan Shen

Preu mensual: 40 euros

Per a mes informació e inscripcions: Xènia Ros 647115007