_MG_1623Horari a confirmar, Camallera

Lloc: Ca la lluna

Sant Sebastià 5

Camallera.

Primera classe gratuíta, vine a provar!

TESTIMONIS

“Dues línies sobre la meva vivència del Qi Gong per a la dona: Sentint el cercle de dones i fent bullir l’olla central de l’energia femenina, em retrobo i cel·lebro els tresors de la dona que sóc, els tresors que em nutreixen i em permeten donar i rebre, estimar-me i estimar.”

 Mireia Ayats

 

 

“El Qi Gong para la mujer de los jueves en Ca la Lluna es el espacio de la semana que reservo para mí. Escuchar a mi cuerpo, guiada por los ejercicios siempre sutiles, me dan calma y energía nueva. Ya hace más de tres años que practico con Xènia, que asisto a sus talleres y caminatas y siempre logran nutrirme sus propuestas. ¡Muchas gracias!”

Andrea Secchi

 

 

Qi Gong més informació

 

El Qi Gong és una pràctica energètica oriental que ens facilita l’escolta íntima del cos i ens connecta amb les capacitats auto-curatives que tenim dins de nosaltres com a dones.

Aquestes classes de Qi Gong van dirigides a dones de totes les edats i son ideals si estàs embarassada, en el període del post part o a l’etapa de la menopausa.

La pràctica es basa en estiraments, treball de la pelvis i el sol pelvià (perineu), auto-massatges, Qi Gong específics per harmonitzar el cicle menstrual i la etapa de la menopausa.

Les classes inclouen:

  • Neteja energètica
  • Relaxació profunda de la matriu i massatge del ventre
  • Respiració ovàrica
  • Treball del sol pelvià i la musculatura del perineu
  • Massatge i dinàmica corporal per a cuidar els pits
  • Compartir el vincle femení. Cercle de dones.

 

Imparteix: Xènia Ros.Terapeuta corporal, especialitzada en Shiatsu per a la dona i Qi Gong femení desde fa 20 anys. Formada en “Periné, integración y movimiento”. Terapeuta Gestalt. Co-coordinadora de la formació: “El Viaje de la Mujer Cíclica”.

 

Horari: Dijous de 18:30 a 19:45

Inici: 2 d’octubre. Es pot començar a principi de cada mes.

Lloc: Ca la Lluna, Camallera

Preu mensual: 30 euros

Per a mes informació e inscripcions: Xènia Ros 647115007